Servicebetingleser og datapolitik

Servicebetingleser

Numsefisk.dk stiller sine tjenester til rådighed for brugeren på nedenstående service betingelser. Disse betingelser kan til en hver tid opdateres uden varsel. Benyttelse af hjemmesiden anses accept af disse betingelser.

Ansvarsfraskrivelse

Alle tjenster stillet tilrådighed på Numsefisk.dk anses for at være "som de er og forefindes" og brugeren accepterer at benytte dem på eget ansvar.

Ophavsret

Alt materiale på denne hjemmeside er beskyttet under loven om ophavs ret. Alle rettigheder er reserveret.

Materialet på hjemmesiden - herunder, men ej begrænset til; koncept, grafik, foto, tekst, kildekode, binærkode - må ikke reproduceres uden den retmæssige ophavsrets holders eksplicitte accept. Som untagelse hertil er det tilladt at benytte materialet til privatbrug og undervisningsbrug, så længe der ikke er tale om en multi-bruger service og at der ikke en økonomisk gevinst ved brugen.

Datapolitik

Numsefisk.dk respekterer privatlivets fred. Sitet benytter Cookies og logger alt aktivitet på hjemmesiden, disse informationer samt andre informationer du har afgivet i forbindelse med en service på sitet vil aldrig blive solg eller misbrugt. Google, som en tredjeparts annonce og statistik leverandør, bruger cookies til at vise annoncer på dette site og danne brugs statestik - læs mere her og her.